2011.05.27.
14:42

Írta: NapiTér

Uma + LaChapelle = Két jó választás a Schweppes-től

Szerintem nagyon jó párost választott magának a Schweppes, amikor Nicole Kidman után Uma Thurmant és David LaChapelle ikonikus, ellentmondásos divat- és művész fotós-rendezőt bízta meg az új reklámspot elkészítéséve. A főszereplő hölgy sok bemutatást nem igényel (nálam igazából a Kill Bill-ben jött fel igazán, illett hozzá, ahogy szerintem ez a reklám is), a spot rendezője talán igen.
Ő készítette pl. az alábbi képeket is Cameron Diaz és Lil-Kim szereplésével, ezek nekem valamiért nagyon bejönnek, de hát ízlés kérdése.

A reklámban egyébként Uma extravagáns ruhája teljesen önálló karakterként jelenik meg. A színésznő a szpotban nagyon buján és sejtelmesen nyilatkozik egy totál megszeppent újságírónak arról, mennyire szereti a Schweppest. Mindenhol, mindig, mindenkivel! A kampányokban használt szlogenhez: “What did you expect?”, azaz “Mit vártál?” kapcsolódik a színek robbanása, az előre nem sejtett érzékség és a vizualitás, mely a harsány huszas évek világát idézi. Amolyan LaChapelle-es :)


Na és akkor jöjjön végre a spot:
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://enterem.blog.hu/api/trackback/id/tr692936711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása