2013.07.25.
08:06

Írta: NapiTér

A bútorláncok hiányzó láncszeme

Kétségbeesett konzol- és dohányzóasztal keresgélés közben akadtam rá a West Elm nevű bútoráruház láncra, ami (persze) csak a tengerentúlon érhető el, bár durván borsos postaköltséggel hozzánk is szállítanak (sőt, az árakat a honlap Forintban is mutatja). 10 perc nézelődésbe sem telt és azonnal elfogott (ismét) az ahhoz hasonlatos sárga irigység, ami az itthoni vs. USA-ban elérhető ruhavásárlási lehetőségekhez és főképp az ár/érték arányhoz is kapcsolódik. Ahogy átnéztem a kínálatot, azonnal csomó remek és főleg reális árú konzolasztal jött szembe a honlapon, a dohányzókról nem is beszélve. Jót tenne a még mindig tomboló magyar "Domus-szekrénysor-ízlésnek", amin mondjuk szerencsére az IKEA már nagyon sokat javított az elmúlt 20 évben, tegyük hozzá. 

w_kezd.jpg

Hosszas listát ömleszthetnék ide, miért várom (valószínűleg reménytelenül) annyira, hogy áttelepüljenek Európába is... pl:

1) árban nagyon rendben van, valahol az IKEA és a (mérhetetlenül és ok nélkül túlárazott) BoConcept között, a KIKA-t itt ne is említsük, ami sajnos a bútorvásárlás egyik mélybugyra 

2) a kollekciók is nagyon ott vannak, az itthon jellemzően 10 hetes szállítási idővel, négyszeres árakon elérhető márkákhoz hasonló termékekkel operálnak. 

3) az általam nagyon kedvelt "ipari sikkes" stílusban talán a legjobbak

De inkább a képek beszéljenek... 

Várunk, West Elm... és addig is, marad a honlapjuk, és ha kifizetjük a postaköltséget, a szállítás. 

w_3.jpg

ejjeli_szekreny.jpg

w_0.jpg

w_4.jpg

eloszoba.jpg

kek_fotel.jpg

w_5.jpg

w_6.jpg

w_2.jpg

fotelek.jpg

reggeli_2.jpg

tanyerok.jpg

szett.jpg

bath.jpg

bath_2.jpg

eloszoba_1.jpg

w_01.jpg

w_1.jpg

arany_asztal.jpg

ebedlo_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bútor USA westelm

A bejegyzés trackback címe:

https://enterem.blog.hu/api/trackback/id/tr955425764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása