2012.07.18.
11:20

Írta: NapiTér

Paint it Blue! - Exkluzív lakáskékítés az IKEA-tól

Ez a szezon úgy tűnik, tényleg a kék szín különböző árnyalatairól szól, és nem csak én vagyok ráállva. Aki hasonló cipőben jár, most nagyobb ráfordítás nélkül is bekékítheti lakását, méghozzá szerintem elég jó, egzotikusnak tűnő darabokkal az IKEA limitált True Blue kollekciójából. Az áruház tervezői néhány hónapra Indiába költöztek, hogy ihletet merítsenek, és egy igen jól sikerült kollekciót hoztak össze. A Nagy kékség a világ mindössze néhány áruházában, korlátozott ideig kapható. Szóval nem árt sietni, mert csak augusztus 6-ig elérhetőek, és csak a budaörsi IKEA-ban az alábbi cuccok. 

ikea_szoba.jpg

A True Blue limitált kollekcióban találni egyedi díszpárnát, szőnyeget, ágytakarót, fotelhuzatot, függőágyat, asztalt, vázát és papírból készült függődíszeket is.

ikea_betonfal_szoba.jpg

ikea_parnak_bringa.jpg

Mivel az egyes termékek limitált számban kerülnek a kiválasztott áruházakba, minden darab igazi különlegesség lesz a gyűjtők számára.Én a függőket és a párnákat szúrtam ki, nem nagy befektetés, de fehér dolgokhoz a hétvégi házba éppen jól fog passzolni. 

ikea_kollekcio_nagy.jpg

ikea_parna_nagy.jpg

ikea_vazak_nagy.jpg

ikea_szek_kicsi.jpg

ikea_parna_no_kicsi.jpg

ikea_tal.jpg

ikea_farmer_kicsi.jpg

ikea_fuggok_nagy.jpg

ikea_fotel_mintas_kicsi.jpgikea_lampa_kicsi.jpg

ikea_huzat_nagy.jpg

dobozok.jpg

ikea_dobozok.jpg

ikea_szekrenyke.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: design india ikea kék

A bejegyzés trackback címe:

https://enterem.blog.hu/api/trackback/id/tr414663851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása