2012.12.12.
19:15

Írta: NapiTér

A megye életre kelt: hobbit-kocsmát avatott az új-zélandi miniszterelnök

Miután John Key miniszterelnök ünnepélyesen megnyitotta, december 1-től várja vendégeit Új-Zélandon a Zöld Sárkány nevű új hobbit-kocsma. A pubot nem máshol építettek fel, mint ahol a megyében játszódó helyszíneket is forgatták a Gyűrű Ura trilógia során. A managert és a farm tulajdonosát, Russell Alexandert még sok évvel korábban Peter Jackson rendező kereste meg a helyszín miatt. Azóta 300.000 ember kereste fel a dombos környéket, a hobbit-kocsmának így minden bizonnyal lesz közönsége, főleg, hogy a napokban mutatták be a trilógia előzményeit bemutató 3 részes Hobbit első részét. Még akkor is tömegekre számíthatnak, ha a kritikák igen kemény kézzel bántak Peter Jackson legújabb alkotásával.  

The-Green-Dragon-Hobbit-Pub-1.jpg

A kocsmát alacsony belmagassággal, kissé a föld alá építették - nyilván, hiszen hobbit-lakról van szó - de még éppen kényelmes valódi embereknek is meginni egy két sört odabent. 

The-Green-Dragon-Hobbit-Pub-7.jpg

The-Green-Dragon-Hobbit-Pub-2.jpg

The-Green-Dragon-Hobbit-Pub-4.jpg

The-Green-Dragon-Hobbit-Pub-3.jpg

The-Green-Dragon-Hobbit-Pub-5.jpg

The-Green-Dragon-Hobbit-Pub-6.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://enterem.blog.hu/api/trackback/id/tr94963811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása