2013.08.12.
08:33

Írta: NapiTér

Kutyák/macskák okos etetése okostelefonnal

Hosszúra nyúlt meeting az irodában? 3 napos balatoni hétvége? De ki eteti meg a kutyát/macskát? Semmi gond, bízd a telefonodra. A Pintofeed kitalálói erre a helyzetre nyújtanak okos és dekoratív megoldást: kell hozzá egy okostelefon, na meg az általuk kifejlesztett etetőgép (ami amúgy elég szép), 180 dollár, nem tudom, hozzánk szállítanak-e. 

Ugyanis a házi kedvencek etetése ilyenkor jobb esetben a szomszéd nénire marad, rosszabb esetben eléjük ömlesztenek 3 kg tápod, "oszd-be-Morzsi", alapon. Pedig ez nem annyira jó megoldás: a macska még csak-csak beosztja, de egy falánk labrador addig tömi magát, míg ki nem pukkad és utána 2 napig pöffedt hassal csak les.

A kütyü másik nagy problémára, a túletetésre is megoldást jelenthet, hiszen pl az USA-ban a házi makcsák és kutyák több mint fele erősen túlsúlyos. A pintofeed pontosan tudja, mennyi a kissé túlsúlyos, ivartalanított macska napi adagja, és nem csak lustán elélöttyint valamennyit, hanem az bizony grammra ki lesz mérve. Ha diéta, akkor diéta.. 

Pintofeed-Feed-Your-Pets-From-Your-Smartphone.jpg

Csak egy gombnyomás, és a gép megeteti Morzsit és Cirmit, sőt, még SMS-ben, Twitteren, Facebook-on vagy emailben üzeni, hogy rendben lement a vacsi. Részletek a videón. 

Lehet, hogy embereken is tesztelni kéne valami hasonlót. 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya macska okostelefon

A bejegyzés trackback címe:

https://enterem.blog.hu/api/trackback/id/tr535457688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása