2012.09.10.
17:00

Írta: NapiTér

Így altatnak az IKEA munkatársai

Régóta jár a fejemben, milyen jó lenne egyszer egyetlen éjszakát az IKEA-ban tölteni valamelyik "hálóban" (tudom, ezt már valahol meg is csinálták). Az viszont még nem jutott eszembe, hogy ott helyben egy IKEA dolgozó el is altatna :) Most viszont úgy tűnik, új terepre léptek az áruház munkatársai, amikor altatódalokból és klasszikus mesékből készítettek el okostelefonra/táblagépre letölthető hangoskönyvet. A legjobb az egészben, hogy állítólag valóban a magyarországi áruházak 11 dolgozója énekli, meséli el pl. „A három kívánság”, „A szárnyas királyfi”, „Az aranymozsár” és más jól ismert meséket, dalokat. 

ikea_0.jpg

Az iOS és android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokhoz való alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből, és a már említett www.szepalmot.com weboldalon lehet ingyenesen letölteni.

ikea_1.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: ikea

A bejegyzés trackback címe:

https://enterem.blog.hu/api/trackback/id/tr794766813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása