2012.02.13.
08:05

Írta: NapiTér

Nézegesd az északi fényt privát igludból

Rengeteg hosszú hétvége lesz idén. Ha felmerül a kérdés, hogy ezt hol töltsük, és elegünk van már a wellness hotelek uralta programkínálatból - és persze olyan apró korlátok sem játszanak be, minthogy "mennyibe is fáj ez"  - akkor irány Finnország, az Urho Kekkonen National Park, azon belül is a Hotel Kaksaluttanen. Itt az éjszakát szó szerint a csillagos ég alatt tölthetjük, nulla fényszennyezés mellett, de itt nem áll meg a dolog. Egyrészt ehhez nem kell, hogy befagyjon mindenünk, a thermo üveg plafonú privát iglunkban elég menő körülmények között romantikázhatunk, ráadásul nem "csak" a csillagokban, hanem az északi fényben is gyönyörködhetünk. 

Egyébként van náluk még szintén megfontolandó rusztikus faház is, a hagyományosabb szállásra vágyóknak, és persze valódi jégkunyhó, ha az alábbi modern társa már betelt volna (de ezekkel érdemes vigyázni, állítólag -6 foknál abban nincs melegebb, érdemes így pakolni). 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: utazás hotel természetben

A bejegyzés trackback címe:

https://enterem.blog.hu/api/trackback/id/tr474101340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása