2013.09.18.
08:42

Írta: NapiTér

Otthonszülő Barbie és Ken - Hiánypótló...

Barbie az elmúlt évtizedek alatt igen sok mindenen ment már keresztül, de talán még nem szült otthon, Ken támogatásával. Na most ennek is eljött az ideje, Katie Moore fotós legalábbis így gondolta. Az otthon szülés mellett kívánt kampányolni fotósorozatával, amelyen a jó öreg Barbie Ken és egy bába segítségével szüli meg a kis Barbie-babát, otthon. Az arcára fagyott ismert konstans mosolya ebben a szerepben különösen érdekes. Bár lehet, otthon ez már csak így megy :)

Kinek jött meg a kedve...? 

barbie-home-birth-2.jpg

barbie-home-birth-1.jpg

barbie-home-birth-3.jpg

barbie-home-birth-6.jpg

barbie-home-birth-4.jpg

barbie-home-birth-8.jpg

barbie-home-birth-9.jpg

barbie-home-birth-10.jpg

barbie-home-birth-11.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó szülés Barbie

2013.08.12.
08:33

Írta: NapiTér

Kutyák/macskák okos etetése okostelefonnal

Hosszúra nyúlt meeting az irodában? 3 napos balatoni hétvége? De ki eteti meg a kutyát/macskát? Semmi gond, bízd a telefonodra. A Pintofeed kitalálói erre a helyzetre nyújtanak okos és dekoratív megoldást: kell hozzá egy okostelefon, na meg az általuk kifejlesztett etetőgép (ami amúgy elég szép), 180 dollár, nem tudom, hozzánk szállítanak-e. 

Ugyanis a házi kedvencek etetése ilyenkor jobb esetben a szomszéd nénire marad, rosszabb esetben eléjük ömlesztenek 3 kg tápod, "oszd-be-Morzsi", alapon. Pedig ez nem annyira jó megoldás: a macska még csak-csak beosztja, de egy falánk labrador addig tömi magát, míg ki nem pukkad és utána 2 napig pöffedt hassal csak les.

A kütyü másik nagy problémára, a túletetésre is megoldást jelenthet, hiszen pl az USA-ban a házi makcsák és kutyák több mint fele erősen túlsúlyos. A pintofeed pontosan tudja, mennyi a kissé túlsúlyos, ivartalanított macska napi adagja, és nem csak lustán elélöttyint valamennyit, hanem az bizony grammra ki lesz mérve. Ha diéta, akkor diéta.. 

Pintofeed-Feed-Your-Pets-From-Your-Smartphone.jpg

Csak egy gombnyomás, és a gép megeteti Morzsit és Cirmit, sőt, még SMS-ben, Twitteren, Facebook-on vagy emailben üzeni, hogy rendben lement a vacsi. Részletek a videón. 

Lehet, hogy embereken is tesztelni kéne valami hasonlót. 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya macska okostelefon

2013.07.31.
17:34

Írta: NapiTér

A világ legkisebb luxuskempingje a MINI-től

A kempingezés ismét egyre trendibb, csak hát, reggelre leereszt a matrac és egyéb hasonló kényelmetlenségek tartanak sokakat vissza. Mostantól a a luxushoz szokott utazóknak sem lehet többé kifogása a nomádabb nyaralás ellen, miután a MINI bemutatta a világ legkisebb luxuskemping-szettjét, a Mini Clubvan Camper-t, a Mini Cowley-t és a Mini Countryman ALL4 Camp-et. Az autó tetején nem mindennapi sátort verhetünk éjszakára, a Clubvan Camper modell egy személynek biztosít elegendő helyet, kis konyhája is van, ráadásul a TV-t és a zuhanyt is beleszerelték, valahogyan... 

Mini Cowley-nek ezzel szemben egy hozzácsatolható vontatója lett, amiben már ketten is elférnek éjszakára, szintén zuhanyzóval, konyhával, ráadásul napelemes töltőkkel. 

Az árakra egyelőre nem akadtam rá, de a MINI-árazást ismerve drágább lesz egy Dacathlon sátornál... 

MINI-Camper.jpg

MINI_tenger.bmp

MINI-Camper-1.jpg

vagon.jpg
MINI-Campers-1.jpg

MINI-Campers.jpg

3 komment

Címkék: luxus kemping MINI

2013.07.29.
08:29

Írta: NapiTér

Luxus és reszketés a svájci hegyekben

Nem kell kapkodva pakolni, még nem rohanhatunk a 40 fok elől a svájci Grindenwaldba tervezett luxus resortba, sajnos csak 2014-re lesz kész. Viszont a 3D-s tervek annyira lenyűgözőek lettek, hogy pár percig tényleg úgy érezhetjük: kint -15 fok van, bent ropog a tűz, és a szőrmetakaró kifejezetten kell. Én mondjuk erősen tél-párti vagyok, így akár már ma lecserélném az egész időjárást/nyári szezont erre. 

s_6.jpg

s_1.jpg

s_5.jpg

s_2.jpg

s_4.jpg
s_10.jpg

s_8.jpg

s_3.jpg

s_9.jpg

via: HomeAdore

Szólj hozzá!

Címkék: tél faház Svájc