2011.05.11.
08:40

Írta: NapiTér

A Mattel játék-designere kínai konténerekbe költözött - jól tette

Maximálisan egyedi, nagy alapterületű, környezettudatos ház - kevés pénzből. Aki ilyenre vágyik, nem kell mást tennie, mint lekoppintania Debbie Glassbergnek, a Mattel és a Hasbro világhírű designerének kiszuperált kínai szállító konténerekből összerakott 240 nm-es házát. A Kansas Cityben található családi lak mini-kertként funkcionáló teteje ráadásul zöldség-termesztésre is alkalmas. Nekem nagyon bejön. (Az utolsó kép az "alapanyagokat" mutatja kiinduló állapotukban, így még elképesztőbb az eredmény.) 

 

 

1 komment

Címkék: zöld ház ipari

A bejegyzés trackback címe:

https://enterem.blog.hu/api/trackback/id/tr402895311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csillaggyermek 2011.05.12. 15:09:22

Azt nem tudni ez mennyibe került, de azt írja, hogy reméli, ha nagy tömegben épülnek majd, akkor 65 millió forintból kijön.
Ennyiből szebb és nem utolsó sorban környezettudatosabb házat is lehetne építeni, a fém konténereket pedig újra felhasználni (mert az utolsó kép alapján túlzás a "kiszuperált" jelzőt használni).
süti beállítások módosítása